Live Nation bekräftar Melodifestivalturné 2023

PANELEN TIPSAR. I år blev ju Melodifestivalturnén inställd p.g.a. coronapandemin och istället hålls alla sändningar från Globen respektive Friends Arena i Stockholm. Men nästa år har SVT:s samarbetspartner Live Nation utlovat att turnén ska bli av.

Nyheten har bland annat uppmärksammats i mejlutskick till de tusentals personer som köpte biljetter i år samt Tobbe Eks Schlagerblogg på Aftonbladet. I mejlutskicket bekräftar Live Nation att dina köpta biljetter till Melodifestivalen 2022 automatiskt gäller till Melodifestivalen 2023. Om du däremot inte vill/kan behålla biljetterna går de att återlösa. Se ditt mejl för mer information om hur du går tillväga.

 

Nya datum och justerad turnéordning

Det här betyder således att det blir samma turnéstäder som skulle ha besökts redan denna vinter (2022) om än att deltävlingsordningen kastas om något. Istället för turnén inleds i Malmö får Göteborg börja medan Malmö avslutar. Vi ska även tillägga att än så länge (februari 2022) har Live Nation bara kommunicerat ut vilka städer det gäller, ej arenor:

 

 • Deltävling 1:
 • Göteborg, 4:e februari 2023

 • Deltävling 2:
 • Linköping, 11:e februari 2023

 • Deltävling 3:
 • Lidköping, 18:e februari 2023

 • Deltävling 4:
 • Malmö, 25:e februari 2023

 • Semifinal:
 • Örnsköldsvik, 4:e mars 2023

 • Finalen:
 • Stockholm, 11:e mars 2023

 


 

Kommentera