Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Låtarna som tävlar i JESC 2021

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


JUNIOR EUROVISION 2021. Den 19:e december avgörs årets Junior Eurovision från La Seine Musicale i Paris, Frankrike där 19 länder kommer att göra upp om segern. Med lite mindre än en månad kvar till finalen, räknat från skrivande stund, har alla deltagarländer gjort klart med artist- och bidragsvalen och samtliga låtar är också officiellt släppta.

 

Vilka länder tävlar?

Nedan presenterar vi varje lands artist- och bidragsval. Tills vidare listas länderna i alfabetisk ordning efter landsnamn.

 

Kommentera gärna vilken/vilka bidrag du tycker bäst om!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen