Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Biljettsläpp till Junior Eurovision 2021

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


JUNIOR EUROVISION 2021. På onsdagsförmiddagen den 3:e november släpptes biljetterna till genrepet och direktsändningen i årets Junior Eurovision Song Contest som äger rum i La Seine Musicale i Paris i Frankrike i december.

 

Var köps biljetter?

Biljetter köps via denna länk.

Till skillnad mot fjolårets tävling, som avgjordes i en TV-studio, hålls årets final i en betydligt större arena som kan ta in en större mängd publik och därav att det blir ett officiellt biljettsläpp. Man kan från och med nu köpa biljetter till genrepet lördagen den 18:e december respektive direktsändningen på söndagen den 19:e december. Biljettpriserna varierar beroende på genrep och direktsändning med priser mellan 29 till 83 euro (ca 287 och 821 kronor) beroende på om man vill stå eller sitta. Det finns också familjepaket för upp till fyra personer.

 

Krav för att få vara på plats

Utöver att man måste ha en giltig biljett för att få komma in i arenan måste samtliga besökare kunna visa upp ett så kallat hälsopass* vid entrén som bevisar att du antingen är fullvaccinerad mot covid19 (med vaccin som är godkänt av European Medicines Agency) eller att du kan visa upp ett negativt covid19-test som inte är äldre än 72 timmar alternativt ett intyg som visar att du har tillfrisknat från covid19 som är minst 11 dagar men maximalt 6 månader gammalt. Dessutom behöver alla besökare vara på plats senast 90 minuter innan showen börjar och alla måste bära munskydd.

Utöver detta rekommenderar EBU alla som vill vara på plats i arenan att noggrant kolla upp vad som krävs för att få komma in i Frankrike innan man anländer till landet. Gällande resenärer från Sverige är det i dagsläget inga problem att resa in i Frankrike så länge du kan visa upp bevis på att du antingen är fullvaccinerad mot covid19 alternativt kan visa upp ett intyg på ett nytaget negativt covid19-test som inte är äldre än 72 timmar alternativt ett intyg som visar att du har tillfrisknat från covid19 som är minst 11 dagar men maximalt 6 månader gammalt.

* Hälsopasset gäller alla som är äldre än 12 år och 2 månader.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen