Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Biljetter släpps till Melodifestivalen 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2022. Från och med nästa år är Melodifestivalen tillbaka på turné och denna gång med publik i de arenor som tävlingen besöker! Måndagen den 8:e november 2021 kl 10:00 startar biljettförsäljningen och här följer information om hur du får tag på biljetter.

Vi har valt att länka till den officiella återförsäljaren Live Nation, eftersom det är där som riktiga biljetter släpps. Tipset är att undvika andrahandsmarknaden helt och hållet eftersom att det finns risk för falska biljetter och/eller ockerpriser.

OBS! Alla tider och biljettpriser med mera är med reservation för eventuella framtida prisförändringar, slutförsäljningar etc.

 


 

Deltävling 1: Malmö Arena, Malmö

– 4 februari kl 19.00: genrep

– 5 februari kl 14:00: matinégenrep

– 5 februari kl 19.30: direktsändning

 


 

Deltävling 2: Scandinavium, Göteborg

– 11 februari kl 19.00: genrep

– 12 februari kl 14:00: matinégenrep

– 12 februari kl 19.30: direktsändning 

 


 

Deltävling 3: Saab Arena, Linköping

– 18 februari kl 19.00: genrep

– 19 februari kl 14:00: matinégenrep

– 19 februari kl 19.30: direktsändning 

 


 

Deltävling 4: Sparbanken Arena, Lidköping

– 25 februari kl 19.00: genrep

– 26 februari kl 14:00: matinégenrep

– 26 februari kl 19.30: direktsändning 

 


 

Semifinal: Hägglunds Arena, Örnsköldsvik

– 4 mars kl 19.00: genrep

– 5 mars kl 14:00: matinégenrep

– 5 mars kl 19.30: direktsändning 

 


 

Finalen: Friends Arena, Stockholm

– 11 mars kl 19:00: genrep

– 12 mars kl 13:45: matinégenrep

– 12 mars kl 19.30: direktsändning 


 

Mer information

Sedan slutet av september 2021 har den svenska regeringen fattat beslut om att tillåta publik utan restriktioner på alla offentliga tillställningar och allmänna sammankomster. Detta efter att det har varit restriktioner under en längre period p.g.a. den pågående coronapandemin. För närvarande tillåts alltså publik vid konserter och när det gäller Melodifestivalen har Live Nation bekräftat att publik kommer att tillåtas i arenorna.

Varje stopp som Melodifestivalen 2022 kommer att göra i respektive stad innefattar tre stycken ”sändningar”. De två första är genrep som hålls på fredagskvällen respektive på lördagseftermiddagen. Först på lördagskvällen sker direktsändning. Notera att veckans första publika genrep (det så kallade fredagsgenrepet) startar kl. 19:00 och att eftermiddagsgenrepet (timmarna före direktsändningen) påbörjas kl. 14:00, med undantag för finalen då den repetitionen börjar kl 13:45.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen