Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Datumen för Norsk MGP 2022 är presenterade

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Cirka en vecka efter att det framkommit att antagningen till Norges uttagning Norsk MGP 2022 har förlängts kommer nu besked om vilka tävlingsdatum som är aktuella för den kommande upplagan.

 

Lika många sändningar som ifjol

Sedan tidigare har det varit känt att NRK tänker fortsätta med upplägget att ha deltävlingar/heats inför den avgörande finalen. Detta system återinfördes 2020 efter att NRK under flera år bara valde att ha direkt avgörande finalkvällar. Anno 2022 vet vi inte exakt vilket upplägg inom programmen som NRK tänker sig, däremot har MGP-chefen Stig Karlsen kunnat presentera tävlingsdatumen för sajten ESCNorge som ser ut som följer:

 

Heat 1: 15 januari 2022

Heat 2: 22 januari 2022

Heat 3: 29 januari 2022

Heat 4: 5 februari 2022

Heat 5: 12 februari 2022

Finalen: 19 februari 2022

 

Mer information om tävlingsupplägget inom varje program följer med all sannolikhet under hösten. Vi uppdaterar så snart vi fått mer information.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen