Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

ESC 2021: Ukrainas Kateryna Pavlenko har inte fått covid19

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto & copyright: Eurovision Radio International

EUROVISION 2021. EBU har kommit med en uppdatering kring sångerskan Kateryna Pavlenko, som representerar Ukraina som en del av gruppen Go_A, gällande hennes hälsotillstånd.

 

Vad har hänt?

Den 12:e maj skulle Ukraina ha sin andra repetition i Ahoy Rotterdam, men då kunde inte Kateryna Pavlenko delta p.g.a. att hon kände sig krasslig. I och med att årets tävling har ett strikt hälsoprotokoll fick hela bandet ta varsitt PCR-test för att se om någon av dem var positiv för covid19. Alla övriga bandmedlemmarnas tester visade negativt vilket gjorde att de kunde repetera som planerat, men då fick de göra det tillsammans med standinsångerskan Emmie van Stijn medan Kateryna vilade på hotellet. Nedan kan du se deras repetition igår (smygklippet).

En dag senare kom beskedet att Katerynas PCR-test kommit tillbaka med negativt besked vilket innebär att hon inte har covid19 och därför kan sjunga för Ukraina som planerat. I annat fall hade Ukrainas delegation fått justera om, ev. att standinsångerskan hade fått göra ett nytt försök.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen