Ytterligare ett digitalt Pre Party inför Eurovision 2021

Foto & copyright: ktphotography/Pixabay.com

EUROVISION 2021. Inför årets tävling har alla de fysiska fansträffarna fått ställas in, men åtminstone Spanien har sagt att de även i år ska anordna en digital fest där både fansen och artisterna välkomnas. Nu kommer även sajten Eurovoix att anordna ett eget Pre Party som äger rum dagar före det spanska eventet.

Det hela går under namnet Concert in the Dark och kommer att sändas via Eurovoix.tv den 21:a april med start kl. 21:00 CEST. Poddprofilen Rob Lilley kommer att vara värd för evenemanget. Ett flertal artister från årets Eurovision-upplaga tillsammans med ett antal artister från de nationella uttagningarna kommer att delta. Den exakta deltagarlistan är ännu inte helt presenterad.

I och med att det är ett digitalt evenemang är alla välkomna att följa med.

 

Fler Pre Partyn inför Eurovision 2021

PrePartyES kommer att anordnas lördagen den 24:e april med start klockan 22:00 CEST. Sändningen sker via Eurovision Spains hemsida och deras YouTube-kanal och ett stort antal gäster kommer att medverka under sändningen. Vilka dessa är avslöjas under de kommande veckorna. Något annat som har utlovats är att det blir fokus på Spanien då de firar 60-årsjubileum i årets Eurovision.

I vanliga fall då dessa fester anordnas analogt säljs biljetter men några sådana behövs inte nu. Däremot kommer det för den som vill finnas möjlighet att donera valfritt belopp för att festen ska kunna hållas även kommande år.

 


 

Kommentera