Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Spanien ordnar digitalt Pre Party inför Eurovision 2021

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION PRE PARTY. Precis som ifjol kommer det spanska Eurovision Pre Partyt att anordnas digitalt med en fest där alla är inbjudna.

På grund av coronapandemin och alla dess restriktioner har såväl Amsterdam som London varit tvungna att ställa in sina Pre Partyn även i år. Men den spanska festen blir av, i alla fall digitalt!

 

När sänds detta?

PrePartyES, som eventet heter, kommer att anordnas lördagen den 24:e april med start klockan 22:00 CEST. Sändningen sker via Eurovision Spains hemsida och deras YouTube-kanal och ett stort antal gäster kommer att medverka under sändningen. Vilka dessa är avslöjas under de kommande veckorna. Något annat som har utlovats är att det blir fokus på Spanien då de firar 60-årsjubileum i årets Eurovision.

I vanliga fall då dessa fester anordnas analogt säljs biljetter men några sådana behövs inte nu. Däremot kommer det för den som vill finnas möjlighet att donera valfritt belopp för att festen ska kunna hållas även kommande år.

 

Förra året

Ifjol blev det precis som i år inga fysiska Eurovision Pre Partyn, men det spanska evenemanget blev av tack vare att den gjordes om till en digital fest. Det blev stor succé i och med att drygt 43000 personer kollade sändningen vid festdatumet och fram till nu har den visats cirka 120 000 gånger. Om du missade den festen eller om du vill se den igen så ska du kolla in klippet nedan!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen