Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

LIVE: Genrepet inför Andra chansen, Melodifestivalen 2021

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2021. Ikväll genomförs det första genrepet inför Andra chansens avgörande imorgon lördag. Under hela sändningen livekommenterar vi allt som händer! Spoilers förekommer samt våra åsikter, däremot kan vi inte länka ut till hela klipp.

 

• Direktrapport: Genrepet

Åtta bidrag tävlar i duellform Shirley Clamp och Christer Björkman är programledare Hall of Fame presenteras  Ikväll testas allt innan det är dags för riktiga avgörandet imorgon lördag Följ allt från sändningen här nedan

OBS! Inga tävlingsresultat avgörs i detta genrep, vilket innebär att alla som ”går vidare” bara gör det på låtsas.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen