Georgien presenterar Tornikes tävlingsbidrag till Eurovision Song Contest 2021

Foto & copyright: Temo Kvirkvelia
Bilden är hämtad från eurovision.tv som ägs av EBU.

NATIONELLA UTTAGNINGAR. Georgien är ett av de länder som inför Eurovision 2021 har väntat längst på att meddela sitt tävlingsbidrag, men under måndagen den 15:e mars släpptes tävlingsbidraget ”You”.

Bidraget har Tornike gjort själv och han har samarbetat med Aleko Berdzenishvili för att producera låten. Även musikvideon står Tornike själv bakom som regissör tillsammans med Temo Kvirkvelia. Så här ser slutresultatet ut:

 

Fakta om uttagningen

Georgiska GPB är ett av många TV-bolag som har valt att behålla sitt artistval från Eurovision 2020 till 2021, och i det här fallet gäller det artisten Tornike. Det har länge varit hemligt vilket nytt tävlingsbidrag han får med sig, och den 1:a mars stod det klart att det blir låten “You” (som även i år beskrivs som en rocklåt). Även om titeln blev klar i början av mars var det först den 15:e mars som låten släpptes officiellt.

 

Kommentera gärna vad du tycker om Georgiens bidragsval!

 


 

Kommentera