Melodifestivalen 2021: Smyglyssna på låtarna i den första deltävlingen

MELODIFESTIVALEN 2021. Inför veckans deltävling i Melodifestivalen har SVT släpp smyglyssningar av de sju tävlingsbidragen.

Det som SVT bjuder på just nu är 60 sekunder av respektive tävlingsbidrags studioversion samt 30 sekunder av samma bidrags repetitionsklipp från den 4:e februari. På grund av att klippen inte är särskilt långa gör det att du inte får en helhetsbild av hur hela låtarna är. Däremot ger det dig en fingervisning om hur startfältet låter på lördag. Lyssna på låtarna och gör gärna din bedömning (samtliga klipp finns tillgängliga till och med lördag 6:e februari kl. 21:30 CET)!

 

Veckans startfält

 Foto: Jan Danielsson/SVT
(Bilden är ett montage av Sveriges Television och är hämtad från media.melodifestivalen.se)

 

Bidragen listas enligt startordning.

 


 

Kommentera