Melodifestivalen 2021: Smyglyssna på låtarna i den fjärde deltävlingen

MELODIFESTIVALEN 2021. Inför veckans deltävling i Melodifestivalen har SVT släpp smyglyssningar av de sju tävlingsbidragen.

Det som SVT bjuder på just nu är 60 sekunder av respektive tävlingsbidrags studioversion, och senare under torsdagskvällen även 30 sekunder av repetitionsklipp. På grund av att klippen inte är särskilt långa gör det att du inte får en helhetsbild av hur hela låtarna är, men det ger dig i alla fall en bild av hur startfältet låter på lördag. Lyssna på låtarna och gör gärna din bedömning.

Samtliga klipp finns tillgängliga i SVT Play till och med lördag 27:e februari kl. 21:30 CET. Efter det kommer årets samtliga 28 tävlingsbidrag att släppas fria i helhetsversioner, vilket även inkluderar låtarna som redan har gått till final.

 

Veckans startfält

Foto: Jan Danielsson/SVT
(Bilden är ett montage av Sveriges Television och är hämtad från media.melodifestivalen.se)

 

Bidragen listas enligt startordning.

 


 

Kommentera