Melodifestivalen 2021: Bilder från torrepetitionerna i den andra deltävlingen

MELODIFESTIVALEN 2021. Repetitionerna har nu inletts i Annexet i Stockholm inför lördagens deltävling i Melodifestivalen. Under tisdagen den 9:e februari fick alla sju akter pröva på scenen en och en inför att de ordinarie repetitionerna tar vid.

 

Vad innebär ett torrep?

Innan artisterna genomför sina ordinarie repetitioner inför lördagens sändning får de först testa på scenen/en alternativ scen för att se hur de ska röra sig under sitt framträdande. I vanliga fall görs torrepen i en angränsande lokal till arenan där scenen tejpas upp på golvet, men i och med att samma arena används hela tiden i år och att scenen inte byggs och rivs veckovis längre genomfördes repetitionerna på scenen. Dock saknas både rekvisita samt ljussättning och vad som ska visas på LED-väggarna. I vissa fall uppträdde artisterna i andra kläder än de officiella scenkläderna och några bar munskydd precis som både dansarna och övrig produktionspersonal fick göra.

 

En första inblick i artisternas nummer

Här nedan följer fotografier från artisternas torrepetitioner under dagen. Samtliga fotografier är hämtade från media.melodifestivalen.se och ägs av Sveriges Television. Fotograf är Stina Stjernkvist/SVT.

 

1. Anton Ewald – “New Religion”


Foto (samtliga): Stina Stjernkvist/SVT (bilderna är hämtade från media.melodifestivalen.se)

 

 

2. Julia Alfrida – “Rich”


Foto (samtliga): Stina Stjernkvist/SVT (bilderna är hämtade från media.melodifestivalen.se)

 

 

3. WAHL feat. SAMI – “90-talet”


Foto (samtliga): Stina Stjernkvist/SVT (bilderna är hämtade från media.melodifestivalen.se)

 

 

4. Frida Green – “The Silence”


Foto (samtliga): Stina Stjernkvist/SVT (bilderna är hämtade från media.melodifestivalen.se)

 

 

5. Eva Rydberg & Ewa Roos – “Rena rama ding dong”


Foto (samtliga): Stina Stjernkvist/SVT (bilderna är hämtade från media.melodifestivalen.se)

 

 

6. Patrik Jean – “Tears Run Dry”


Foto (samtliga): Stina Stjernkvist/SVT (bilderna är hämtade från media.melodifestivalen.se)

 

 

7. Dotter – “Little Tot”


Foto (samtliga): Stina Stjernkvist/SVT (bilderna är hämtade från media.melodifestivalen.se)

 


 

Kommentera