Melodifestivalen 2021: Bilder från genrepet inför den första deltävlingen

MELODIFESTIVALEN 2021. Är du nyfiken på hur numren kommer att se ut i deltävling 1? Under fredagskvällen den 5:e februari anordnades det första genrepet i Annexet och här kommer lite bilder från detta evenemang.

På grund av de strikta coronarestriktionerna i Annexet fick presskåren inte närvara inne i arenan under repetitionen, med undantag för en fotopool från A-medierna. Det gick däremot att följa repetitionen från en digital sändning via Mellomedia. Under hela sändningen har SVT hela tiden sin egen fotograf på plats och levererar egna fotografier.

 

Axplock av bilder

Här nedan följer ett urval av fotografier från fredagsgenrepet. Notera att det saknas foto på Arvingarnas framträdande.

Fotograf till samtliga fotografier är Stina Stjernkvist/SVT. Fotografierna är hämtade från media.melodifestivalen.se och ägs av Sveriges Television.

 


 

Kommentera