Melodifestivalen 2021: Bilder från genrepen inför den andra deltävlingen

MELODIFESTIVALEN 2021. Är du nyfiken på hur numren kommer att se ut i deltävling 2? Under fredagskvällen den 12:e februari och eftermiddagen den 13:e februari genomfördes genrep i Annexet och här kommer lite bilder från dessa tillfällen.

På grund av de strikta coronarestriktionerna i Annexet fick presskåren inte närvara inne i arenan med undantag för en fotopool från A-medierna. Det gick däremot att följa repetitionen från en digital sändning via Mellomedia. Under hela sändningen hade SVT hela tiden sin egen fotograf på plats och levererar egna fotografier.

 

Axplock av bilder

Här nedan följer ett urval av fotografier från fredagsgenrepet.

Fotograf till samtliga fotografier är Stina Stjernkvist/SVT. Fotografierna är hämtade från media.melodifestivalen.se och ägs av Sveriges Television.

 


 

Kommentera