Bulgariens Victoria släpper tilltänkta Eurovisionbidrag till Rotterdam (2021)

NATIONELLA UTTAGNINGAR. Bulgariens sedan tidigare internt utvalda Eurovisionrepresentant Victoria har nu i februari släppt en ny EP med fem låtar som alla är tilltänkta Eurovisionbidrag. Dessa fem låtar kommer tillsammans med den tidigare släppta singeln “Ugly Cry” ingå i den bedömning om vilken låt hon ska tävla med i Rotterdam.

Enligt uppgifter är det sagt att fansen ska få vara med och tycka till om vilken låt som hon bör tävla med. Av den information som framgår handlar fansens önskemål inte om att BNT ska anordna någon slags final eller webbomröstning, utan det är mer bara en bedömning vars resultat sedan slutligen faller på Victoria och hennes team.

 

Så hjälper du till

Om du vill vara med och påverka vilken låt Victoria ska tävla med ska du gå till denna hemsida där du ger feedback direkt på varje låt. Det framgår om det finns en deadline för när åsikterna ska vara inskickade men om du vill bidrag är det dags att göra det nu!

 

Vilka bidrag handlar det om?

De låtar som släppts ingår i EP:n A Little Dramatic vilka släpptes fram till den 18:e februari. Undantag gjordes för ”UGLY CRY” som släpptes redan i november ifjol.

 

Notera gärna att samtliga musikvideos överstiger EBU:s maxgräns på att kunna framföras på som mest tre minuter. Därför kommer den låt som väljs ut mest sannolikt behöva kortas ned ca 30 sekunder till en minut.

 


 

Kommentera