Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Bulgariens Victoria släpper tilltänkta Eurovisionbidrag till Rotterdam (2021)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Bulgariens sedan tidigare internt utvalda Eurovisionrepresentant Victoria har nu i februari släppt en ny EP med fem låtar som alla är tilltänkta Eurovisionbidrag. Dessa fem låtar kommer tillsammans med den tidigare släppta singeln “Ugly Cry” ingå i den bedömning om vilken låt hon ska tävla med i Rotterdam.

Enligt uppgifter är det sagt att fansen ska få vara med och tycka till om vilken låt som hon bör tävla med. Av den information som framgår handlar fansens önskemål inte om att BNT ska anordna någon slags final eller webbomröstning, utan det är mer bara en bedömning vars resultat sedan slutligen faller på Victoria och hennes team.

 

Så hjälper du till

Om du vill vara med och påverka vilken låt Victoria ska tävla med ska du gå till denna hemsida där du ger feedback direkt på varje låt. Det framgår om det finns en deadline för när åsikterna ska vara inskickade men om du vill bidrag är det dags att göra det nu!

 

Vilka bidrag handlar det om?

De låtar som släppts ingår i EP:n A Little Dramatic vilka släpptes fram till den 18:e februari. Undantag gjordes för ”UGLY CRY” som släpptes redan i november ifjol.

 

Notera gärna att samtliga musikvideos överstiger EBU:s maxgräns på att kunna framföras på som mest tre minuter. Därför kommer den låt som väljs ut mest sannolikt behöva kortas ned ca 30 sekunder till en minut.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen