Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

AWS huvudsångare Örs Siklósi har avlidit

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: AWS Instagram (bild hämtad från Eurovision.tv)

PANELEN INFORMERAR. Vi har nåtts av väldigt tragiska nyheter då Örs Siklósi, som var sångare i den ungerska gruppen AWS, som tidigare representerade Ungern i Eurovision 2018, har avlidit vid en ålder av endast 29 år.

AWS har gick snabbt ut i sina sociala medier och berättade vad som hade hänt. I juni förra året diagnostiserades Örs i leukemi och har därefter behandlats mot sjukdomen. De berättar vidare att Örs hade planer på att släppa sitt första soloalbum under denna vår, men sjukdomen han ta hans liv innan dess. Örs avled den 5 februari.

 

Tävlade i Eurovision 2018

Gruppen AWS vann den ungerska Eurovisionuttagningen A Dal 2018 och fick därmed representera Ungern i Eurovision i Lissabon med låten “Viszlát nyár“ som verkligen bjöd på hårdrock utan att spara på eld och pyro. De tog sig till final där de hamnade på 21:a plats. Så här såg deras framträdande ut den gången:

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen