AWS huvudsångare Örs Siklósi har avlidit

Foto & copyright: AWS Instagram
Bilden är hämtad från eurovision.tv som ägs av EBU.

PANELEN INFORMERAR. Vi har nåtts av väldigt tragiska nyheter då Örs Siklósi, som var sångare i den ungerska gruppen AWS, som tidigare representerade Ungern i Eurovision 2018, har avlidit vid en ålder av endast 29 år.

AWS har gick snabbt ut i sina sociala medier och berättade vad som hade hänt. I juni förra året diagnostiserades Örs i leukemi och har därefter behandlats mot sjukdomen. De berättar vidare att Örs hade planer på att släppa sitt första soloalbum under denna vår, men sjukdomen han ta hans liv innan dess. Örs avled den 5 februari.

 

Tävlade i Eurovision 2018

Gruppen AWS vann den ungerska Eurovisionuttagningen A Dal 2018 och fick därmed representera Ungern i Eurovision i Lissabon med låten “Viszlát nyár“ som verkligen bjöd på hårdrock utan att spara på eld och pyro. De tog sig till final där de hamnade på 21:a plats. Så här såg deras framträdande ut den gången:

 


 

Kommentera