Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

SVT introducerar appen “Mello tillsammans” 2021

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2021. Det här är ett meddelande till dig som äger en surfplatta och som vill kolla på årets Melodifestival tillsammans med andra!

I så fall finns i år möjligheten att ladda ned applikationen Mello Tillsammans som finns där appar finns (exempelvis via Google Play). Med den kommer du dels kunna se alla sändningar direkt i appen och chatta med andra som också är online. Det kommer även gå att reagera på låtarna och hjärtrösta.

Som en uppvärmning kommer Melodifestivalredaktionen att sända en äldre upplaga av tävlingen imorgon måndag (18:e januari) som test inför de kommande sändningarna i februari och mars.

 

Fungerar bara i surfplattor

Än så länge är applikationen bara utvecklad för surfplattor. Om du inte äger en sådan så kommer det fortfarande gå att använda den andra appen Melodifestivalen där du också kan tippa resultat och hjärtrösta under sändningarna – och självklart fortsätta att samla ny samlarbilder på artisterna.

 


3 kommentarer

 1. Ahnn M skriver:

  Hej.
  Hur blir det för oss som inte har surfplatta? Vi kan ju fortfarande inte ge “pokaler, huvudbry, applåder, så att våra troféer i Melodifestival-appen blir kompletta?
  Frågan har säkert ställs av andra, men vad är ert svar.
  Mvh AhnnM

  • ESC-Panelen skriver:

   Hej Ahnn M.

   Tack för din kommentar.
   Vad SVT har sagt funkar bara Mello tillsammans på surfplattor. Däremot funkar den ordinarie Mello-appen för alla mobiler.

   Vänligen
   ESC-Panelen

   • Ahnn M skriver:

    Hmm… min fråga var hur vi, som inte har surfplatta, ska få till oss troféen “50 applåder”?

    Mvh AhnnM


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen