Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Lyssna på alla utslagna Eurovision-semifinalister genom tiderna (2004-2019)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto & copyright: Pixabay.com

EUROVISION AGAIN. Sedan EBU införde semifinalsystemet i Eurovision Song Contest har hittills 252 bidrag inte gått vidare till final. Det vill säga det var bidrag som sina år inte fick tillräckligt med poäng av tittarna och/eller jurygrupperna och som därmed fick se final från läktarna. I samband med sändningen av #EurovisionAgain – semifinalspecial kommer här hela listan på alla dessa låtar från 2004 till och med 2019. Varsågod att grotta ned dig i arkivet!

PS: Du får gärna kommentera vilka låtar du tycker hade förtjänat en finalbiljett dessa år. Skriv gärna din åsikt i kommentarsfältet längst nere i artikeln.

 


Eurovision 2004Eurovision 2005Eurovision 2006Eurovision 2007Eurovision 2008Eurovision 2009Eurovision 2010Eurovision 2011Eurovision 2012Eurovision 2013Eurovision 2014Eurovision 2015Eurovision 2016Eurovision 2017Eurovision 2018Eurovision 2019


 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen