Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Uppladdning med Nederländerna som tema

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


JULKALENDER. Nu i december startar vi nedräkningen inför att Nederländerna ska få stå värd för Eurovision Song Contest. Det gör vi med vår julkalender som i år blir en favorit i repris från ifjol.

Det har som sagt börjat närma sig mer och mer nu en ny Eurovision-säsong som kommer att innehålla en massa spännande saker som nationella uttagningar, nya låtar och en Eurovision som vi förmodligen aldrig har sett förut – med förhoppning att ändå det mesta ska vara sig likt. I vilket fall brukar vi ladda upp inför säsongen som kommer med en julkalender där vi presenterar kommande värdlandets alla bidrag genom tiderna. Så blir det även i år, med skillnaden att årets julkalender blir en favorit i repris.

Med det sagt så hoppas vi att du ska lära dig ännu mer om Nederländernas tidigare bidrag i tävlingen och nu får du också höra mer om varje års uttagning i 24 delar. Vi börjar den 1:a december och avslutar på julafton med en storslagen final!

 

Väl mött!

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen