Uppladdning med Nederländerna som tema

JULKALENDER. Nu i december startar vi nedräkningen inför att Nederländerna ska få stå värd för Eurovision Song Contest. Det gör vi med vår julkalender som i år blir en favorit i repris från ifjol.

Det har som sagt börjat närma sig mer och mer nu en ny Eurovision-säsong som kommer att innehålla en massa spännande saker som nationella uttagningar, nya låtar och en Eurovision som vi förmodligen aldrig har sett förut – med förhoppning att ändå det mesta ska vara sig likt. I vilket fall brukar vi ladda upp inför säsongen som kommer med en julkalender där vi presenterar kommande värdlandets alla bidrag genom tiderna. Så blir det även i år, med skillnaden att årets julkalender blir en favorit i repris.

Med det sagt så hoppas vi att du ska lära dig ännu mer om Nederländernas tidigare bidrag i tävlingen och nu får du också höra mer om varje års uttagning i 24 delar. Vi börjar den 1:a december och avslutar på julafton med en storslagen final!

 

Väl mött!

/ESC-Panelen

 


 

Kommentera