Filmtips: Eurovision – The Story Of Fire Saga

Foto & copyright: mermyhh/Pixabay.com

PANELEN TIPSAR. Nu har Eurovision Song Contest blivit långfilm med skådespelarna Will Ferrell och Rachel McAdams i huvudrollerna. Vi berättar mer om denna film, The Story of Fire Saga, som precis haft premiär på Netflix!

För att kunna se filmen måste du ha ett konto på Netflix, vilket du skapar här. Sedan måste du välja abonnemangsform innan det är dags att börja kolla på filmer och serier så mycket du kan och vill. Eurovision-filmen hittas här.

PS: Netflix är mycket flexibla vilket gör att du betalar bara för den kommande månaden. Därför kan du säga upp kontot när du vill och det enda du betalar för är för den nuvarande månaden.

 

Vad handlar filmen om?

I korthet handlar filmen om den isländska musikerduon Fire saga som består av artisterna Lars Erickssong (spelad av Will Ferrell) och Sigrit Ericksdottir (spelad av Rachel McAdams). Ända sedan de var barn har de haft en dröm att få tävla i och vinna Eurovision Song Contest men ännu har de inte getts chansen – förrän nu. Filmen följer duon på deras musikaliska resa genom tävlingen där de får uppleva sin dröm, möta kända människor och sedan framföra sin låt i tävlingen.

Förutom själva filmen har produktionsbolaget även släppt en CD med filmens musik som finns att lyssna på via denna länk.

 

Officiell trailer

 

Intervju med skådespelarna

Inför premiären gjorde Eurovision.tv ett antal intervjuer med skådespelarna i serien. Den går att läsa här, samt se i videoklippet nedan.

 


 

Kommentera