Så var PreParty ES – At Home 2020

EUROVISION PRE PARTYN. Lördagen den 11:e april anordnades säsongens enda Eurovision-förfest PreParty ES – At Home, som för året anordnades som en digital fest istället för i en lokal. Här berättar vi mer om vilka artister som deltog samt länkar till framträdanden och intervjuer!

 

Vad hände i Madrid?

Ursprungligen skulle förfesten Eurovision Spain Pre-Party som är en av många så kallade förfester (Pre Partyn) inför Eurovision Song Contest 2020 ägt rum under två kvällar den 10:e och 11:e april i Madrid. Men på grund av coronapandemin ställdes allt in och festen gjordes om till ett digitalt party öppet för alla.

 

Deltagande artister


Sändningen ägde rum den 11:e april och pågick i drygt 3 timmar. Vill du se sändningen i sin helhet går den att ta del av här, alla enskilda klipp länkas till nedan i respektive artistnamn. Ej länkade artister saknar klipp.

 

Eurovision 2020-artister

 

Gästartister

 

Värdar

  • Barei (Spanien 2016)
  • Blas Cantó (Spanien 2020)
  • Krista Siegfrids (Finland 2013)
  • Víctor Escudero (Reporter Eurovision.tv)

 


 

Kommentera