Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Så var PreParty ES – At Home 2020

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION PRE PARTYN. Lördagen den 11:e april anordnades säsongens enda Eurovision-förfest PreParty ES – At Home, som för året anordnades som en digital fest istället för i en lokal. Här berättar vi mer om vilka artister som deltog samt länkar till framträdanden och intervjuer!

 

Vad hände i Madrid?

Ursprungligen skulle förfesten Eurovision Spain Pre-Party som är en av många så kallade förfester (Pre Partyn) inför Eurovision Song Contest 2020 ägt rum under två kvällar den 10:e och 11:e april i Madrid. Men på grund av coronapandemin ställdes allt in och festen gjordes om till ett digitalt party öppet för alla.

 

Deltagande artister


Sändningen ägde rum den 11:e april och pågick i drygt 3 timmar. Vill du se sändningen i sin helhet går den att ta del av här, alla enskilda klipp länkas till nedan i respektive artistnamn. Ej länkade artister saknar klipp.

 

Eurovision 2020-artister

 

Gästartister

 

Värdar

  • Barei (Spanien 2016)
  • Blas Cantó (Spanien 2020)
  • Krista Siegfrids (Finland 2013)
  • Víctor Escudero (Reporter Eurovision.tv)

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen