Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Norge bedömer Eurovision 2020-låtarna i ”Adresse Europa”

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Efter att Finland gått ut med information om sin Inför-serie De Eurovisa kommer nu NRK med besked att även de fortsätter med sin Inför-serie där en panel lyssnar och bedömer bidragen som skulle ha tävlat i årets Eurovision Song Contest.

 

Fakta om årets norska serie

Den norska serien brukar heta Adresse följt av värdstaden som tävlingen ska hållas i. Då det inte blir någon tävling i år har programmet döpts om från Adresse Rotterdam till Adresse Europa.

Totalt kommer fyra program att produceras och årets programledare blir Marte Stokstad. Den panel som kommer att bedöma låtarna tillsammans med henne kommer att vara redaktören Ingeborg Heldal, tidigare MGP-chefen Per Sundnes, artisten Bendik (Silje Halstensen) och stylisten Jan Thomas. Förutom dem kommer också några fans vara med och bedöma låtarna.

Enligt ett pressmeddelande från NRK kommer det första programmet att sändas den 18:e april. När resterande tre program kommer att sändas är däremot inte officiellt än.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen