Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2020: Missa inte Dagen-efter-programmet

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2020. Igår lördag 7:e mars (2020) avgjordes Melodifestivalen 2020 där The Mamas skrällde hem segern med sin låt “Move”. Nu dagen efter visade SVT sin bakom kulisserna-dokumentär “Dagen efter-programmet” i SVT1.

I programmet guidas tv-tittarna bakom kulisserna på årets Melodifestival med programledaren Sofia Dalén. Artister, produktionspersonal och andra intressenter intervjuas och det blir en resa bakom både deltävlingarna, Andra chansen och finalen.

Programmet sändes i SVT1 kl. 18:15 CET, men går såklart även att se i efterhand i SVT Play.

Observera att länken är aktiv till och med den 4:e september 2020.

 

Mycket nöje!

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen