Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

SVT söker tittarnas hjälp till Melodifestivalen 2020

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2020. Precis inför finalen i Eurovision 2019 kom SVT med besked att man söker hjälp från tittarna att tycka till inför Melodifestivalen 2020. Beskedet släpptes via Melodifestivalens Facebooksida (se nedan).

 

Vad händer?

SVT söker publikens hjälp att tycka till om vad som är bra med Melodifestivalen och vad som kan förbättras. Helt enkelt få en input i vad folk tycker om Melodifestivalen, t.ex. om det för många/för få program, för många/för få deltagare, om röstningen borde ses över osv.

Går du med där så kommer du få frågor utskickade till dig från nu under senvåren och fram till jul. Så vill du påverka den första Melodifestivalen på det nya decenniet så gå in nu och tyck till!

 


1 kommentar

  1. Sophia skriver:

    Hej, jag skulle vilja att
    -alla artister gör en sång och presenterar på finalen.
    -att man kan använda mello appen utanför Sverige

    Tack, Sophia


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen