SVT söker tittarnas hjälp till Melodifestivalen 2020

MELODIFESTIVALEN 2020. Precis inför finalen i Eurovision 2019 kom SVT med besked att man söker hjälp från tittarna att tycka till inför Melodifestivalen 2020. Beskedet släpptes via Melodifestivalens Facebooksida (se nedan).

 

Vad händer?

SVT söker publikens hjälp att tycka till om vad som är bra med Melodifestivalen och vad som kan förbättras. Helt enkelt få en input i vad folk tycker om Melodifestivalen, t.ex. om det för många/för få program, för många/för få deltagare, om röstningen borde ses över osv.

Går du med där så kommer du få frågor utskickade till dig från nu under senvåren och fram till jul. Så vill du påverka den första Melodifestivalen på det nya decenniet så gå in nu och tyck till!

 


1 kommentar

  1. Sophia skriver:

    Hej, jag skulle vilja att
    -alla artister gör en sång och presenterar på finalen.
    -att man kan använda mello appen utanför Sverige

    Tack, Sophia


 

Kommentera