Melodifestivalen 2019: Missa inte Dagen-efter-programmet


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: ESC-Panelen

MELODIFESTIVALEN 2019. Igår lördag 9:e mars (2019) avgjordes Melodifestivalen 2019 där John Lundvik tog hem segern med sin låt “Too Late For Love”. Nu släpper SVT sin bakom kulisserna-dokumentär kallad “Dagen efter-programmet” i SVT Play.

I programmet guidas tv-tittarna bakom kulisserna på årets Melodifestival. Artister, produktionspersonal och andra intressenter intervjuas och det blir en resa bakom både deltävlingarna, Andra chansen och finalen.

Programmet sändes i SVT1 kl. 18:15 CET, men går nu att se i efterhand i SVT Play.

Observera att länken är aktiv till och med den 6:e september 2019.

 

Mycket nöje!

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen