LIVE-kommentering från Andra chansen (Melodifestivalen 2019)


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

MELODIFESTIVALEN 2019 – LIVE. Just nu pågår uppsamlingsheatet Andra chansen i Melodifestivalen 2019, live från Rosvalla Nyköpings Arenor i Nyköping. Under hela sändningen uppdaterar vi om allt som händer i programmet så följ gärna med i vår live-chatt här ovanför.

Under hela sändningen har du möjlighet att kommentera och tycka till, och vi publicerar ut kommentarer så snabbt vi hinner.

Om du vill följa sändningen parallellt med denna uppdatering så länkar vi till sändningen här.

 

Vi skribenter önskar er alla en härligt Melloafton!

 

Info om röstningsnummer och tävlingsupplägg

UPPLÄGG & RÖSTNINGSREGLER:

I varje duell möts två bidrag som antingen har startnummer 1 eller startnummer 2. Tittarna kan telefon- och app-rösta så länge duellen pågår. Vinnaren i varje duell går till finalen som äger rum i Stockholm om en vecka. Vårt tips är att passa på att rösta eftersom annars riskerar ju din favorit att åka ut på målsnöret (dvs. missar att få tävla i finalen).

 

FÖR ATT RÖSTA PÅ MELODI NUMMER 1:

  • – Ring 099-908 01 eller 099-208 01
  • – Alternativt använd Mello-appen och ge upp till 5 hjärtröster till detta bidrag.

 

FÖR ATT RÖSTA PÅ MELODI NUMMER 2:

  • – Ring 099-908 02 eller 099-208 02
  • – Alternativt använd Mello-appen och ge upp till 5 hjärtröster till detta bidrag.

 

Viktigt att känna till:

  • – Samtalsnummer 099-908 XX kostar 9,90 kr per samtal/SMS, men då skänker du också 9,20 kr den summan till Radiohjälpen.
  • – Samtalsnummer 099-208 XX kostar 3,60 kr per samtal/SMS.
  • – Hjärtröstningen är inte begränsad till liveframträdande, utan du kan när som helst under sändningen (så länge det röstning pågår) fördela dina hjärtröster som du själv vill. Hjärtröstningen är gratis för alla!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen