Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Följ vår live-rapportering från torsdagsrepetitionerna i Friends Arena

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2019 – FINALEN. Just nu pågår repetitionerna i Friends Arena inför lördagens stora final. Våra två reportrar Hollac16 och Lukas finns på plats för att bevaka allt!

Under dagen kommer ni både få ta del av vad som händer inne i arenan och förutom repetitionerna blir det presskonferens med artisterna och programledarna samt några intervjuer.

Följ Twitterflödet ovan!

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen