Melodifestivalen 2019: Smyglyssna på Lidköpings startfält (fjärde deltävlingen)

MELODIFESTIVALEN 2019. Efter onsdagens torr-repetitioner fick veckans artister äntligen göra sina första scenrepetitioner på den riktiga Melodifestivalscenen inne i Sparbanken Arena i Lidköping. Under dagen släppte också SVT smygklipp på varje framträdande, och vi länkar såklart till dessa klipp!

 

Smygklipp på studioversioner & repetitioner

Notera att de smyglyssningar som SVT lagt ut är 60 sekunder av respektive bidrags studioversion medan repetitionsklippen är 30 sekunder filmade från dagens tillfälle. Notera därför att bägge klippen inte är i fullständig version och mycket lär förändras innan sändningen på lördag. Med det sagt, här har ni klippen:

 

  1. Pagan Fury – Smyglyssna/Rep.klipp
  2. Anton Hagman – Smyglyssna/Rep.klipp
  3. Lisa Ajax – Smyglyssna/Rep.klipp
  4. Arvingarna – Smyglyssna/Rep.klipp
  5. Bishara – Smyglyssna/Rep.klipp
  6. Ann-Louise Hansson – Smyglyssna/Rep.klipp
  7. John Lundvik – Smyglyssna/Rep.klipp

 

Kommentera gärna vem du har som favorit!

 


 

Kommentera