Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2019: Smyglyssna på Lidköpings startfält (fjärde deltävlingen)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2019. Efter onsdagens torr-repetitioner fick veckans artister äntligen göra sina första scenrepetitioner på den riktiga Melodifestivalscenen inne i Sparbanken Arena i Lidköping. Under dagen släppte också SVT smygklipp på varje framträdande, och vi länkar såklart till dessa klipp!

 

Smygklipp på studioversioner & repetitioner

Notera att de smyglyssningar som SVT lagt ut är 60 sekunder av respektive bidrags studioversion medan repetitionsklippen är 30 sekunder filmade från dagens tillfälle. Notera därför att bägge klippen inte är i fullständig version och mycket lär förändras innan sändningen på lördag. Med det sagt, här har ni klippen:

 

  1. Pagan Fury – Smyglyssna/Rep.klipp
  2. Anton Hagman – Smyglyssna/Rep.klipp
  3. Lisa Ajax – Smyglyssna/Rep.klipp
  4. Arvingarna – Smyglyssna/Rep.klipp
  5. Bishara – Smyglyssna/Rep.klipp
  6. Ann-Louise Hansson – Smyglyssna/Rep.klipp
  7. John Lundvik – Smyglyssna/Rep.klipp

 

Kommentera gärna vem du har som favorit!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen