Melodifestivalen 2019: Smyglyssna på Leksands startfält (tredje deltävlingen)

MELODIFESTIVALEN 2019. Efter onsdagens torr-repetitioner fick veckans artister äntligen göra sina första scenrepetitioner på den riktiga Melodifestivalscenen inne i Tegera Arena i Leksand. Under dagen släppte också SVT smygklipp på varje framträdande, och vi länkar såklart till dessa klipp!

 

Del av studioversioner respektive repetitionsklipp

Här nedan kan ni smyglyssna på respektive bidrags studioversion (60 sek-klipp som SVT publicerat) samt även smygtitta på 30 sekunder av varje repetition (genomfört under torsdagen). Notera således att klippen inte är fullständig version av bidragen och att en hel del justeringar kommer att göras inför sändningen på lördag. Med det sagt, här har ni klippen:

 

  1. The Lovers of Valdaro“Somebody Wants” Smyglyssna/Rep.klipp
  2. Dolly Style“Habibi” Smyglyssna/Rep.klipp
  3. Martin Stenmarck“Låt skiten brinna” Smyglyssna/Rep.klipp
  4. Lina Hedlund“Victorious” Smyglyssna/Rep.klipp
  5. Omar Rudberg“Om om och om igen” Smyglyssna/Rep.klipp
  6. Rebecka Karlsson“Who I Am” Smyglyssna/Rep.klipp
  7. Jon Henrik Fjällgren“Norrsken” Smyglyssna/Rep.klipp

 

Kommentera gärna vem du har som favorit!

 


 

Kommentera