Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2019: Smyglyssna & smygtitta på Malmös startfält (andra deltävlingen)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2019. Efter onsdagens torr-repetitioner fick veckans artister äntligen göra sina första scenrepetitioner på den riktiga Melodifestivalscenen inne i Malmö Arena. Under dagen släppte också SVT smygklipp på varje framträdande, och vi länkar såklart till dessa klipp!

 

Del av studioversioner respektive repetitionsklipp

Här nedan kan ni smyglyssna på respektive bidrags studioversion (60 sek-klipp som SVT publicerat) samt även smygtitta på 30 sekunder av varje repetition (genomfört under torsdagen). Notera således att klippen inte är fullständig version av bidragen och att en hel del justeringar kommer att göras inför sändningen på lördag. Med det sagt, här har ni klippen:

 

  1. Andreas JohnsonSmyglyssna/Rep.klipp
  2. Malou PrytzSmyglyssna/Rep.klipp
  3. Oscar EnestadSmyglyssna/Rep.klipp
  4. Jan MalmsjöSmyglyssna/Rep.klipp
  5. Vlad ReiserSmyglyssna/Rep.klipp
  6. Hanna Ferm & LiamooSmyglyssna/Rep.klipp
  7. MargaretSmyglyssna/Rep.klipp

 

Kommentera gärna vem du har som favorit!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen