Mello-Intervjuer inför Deltävling 4


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Foto: ESC-Panelen

INFÖR – MELODIFESTIVALEN. Ikväll Lördagen den 23:e februari 2019 avgörs den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019, live från Sparbanken Arena i Lidköping. Här har vi samlat alla intervjuer som vår reporter på plats (Adrian) har gjort med de tävlande artisterna.

ESC-Panelen har bevakat förberedelserna inför den fjärde och sista deltävlingen av Melodifestivalen 2019 och vår skribent Adrian har intervjuat samtliga artister mellan onsdag 20:e februari t.om fredag 22:a februari. Här nedan länkar vi till dessa intervjuer:

 

– Intervju med Anton Hagman »

– Intervju med Ann-Louise Hanson & Josefin Glenmark »

– Intervju med John Lundvik »

– Intervju med Arvingarna »

– Intervju med Lisa Ajax »

Intervju med Pagan Fury »

Intervju med Bishara »

Intervju med Christer & Henke samt programledarna »

 

Vi vill också passa på att uppmana er att prenumerera på vår Youtube-kanal som ni hittar här.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Eurovision 2019

Inför Finalen

Panelens topplista

Repetitionsbloggen

Nyheter


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen