Mello-Intervjuer inför Deltävling 4

Foto: ESC-Panelen

INFÖR – MELODIFESTIVALEN. Ikväll Lördagen den 23:e februari 2019 avgörs den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019, live från Sparbanken Arena i Lidköping. Här har vi samlat alla intervjuer som vår reporter på plats (Adrian) har gjort med de tävlande artisterna.

ESC-Panelen har bevakat förberedelserna inför den fjärde och sista deltävlingen av Melodifestivalen 2019 och vår skribent Adrian har intervjuat samtliga artister mellan onsdag 20:e februari t.om fredag 22:a februari. Här nedan länkar vi till dessa intervjuer:

 

– Intervju med Anton Hagman »

– Intervju med Ann-Louise Hanson & Josefin Glenmark »

– Intervju med John Lundvik »

– Intervju med Arvingarna »

– Intervju med Lisa Ajax »

Intervju med Pagan Fury »

Intervju med Bishara »

Intervju med Christer & Henke samt programledarna »

 

Vi vill också passa på att uppmana er att prenumerera på vår Youtube-kanal som ni hittar här.

 


 

Kommentera