LIVE-kommentering från deltävling 1 (Melodifestivalen 2019)


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

MELODIFESTIVALEN 2019 – LIVE. Under sändningen från den första deltävlingen i Melodifestivalen 2019, uppdaterade vår skribent Markus om allt som hände i programmet. Se chatten här ovanför.

Vi skribenter önskar er alla en härligt Melloafton!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen