Dolly Style: ”Det blir mycket kärlek och gemenskap”

MELODIFESTIVALEN 2019 – INTERVJU. Inför att den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2019 ska avgöras har vi fått några pratstunder med de aktuella artisterna. Den här gången träffade vi trion i Dolly Style.

 

Molly, Polly och Holly, är de tre dockorna i gruppen Dolly Style som nu gör comeback i tävlingen. De var med redan år 2015 med låten Hello Hi och 2016 med låten Rollercoaster“. Bägge gångerna tog de sig till Andra chansen, där de sedan åkte ut i en av duellerna. Nu är de tillbaka en tredje gång i tävlingen med bidraget “Habibi” som Jimmy Jansson, Palle Hammarlund och Robert Norberg har gjort åt gruppen.

– Det är så spännande och det ska bli så kul att höra de andras låtar, säger de till oss.

 

Utlovar fest

När Dolly Style uppträder blir det alltid mycket färg och form och det är inget undantag från det denna gång.

– Det blir mycket kärlek, gemenskap, att alla får vara med och det kommer att bli en fest, utlovar de till oss.

 

Hur ser ni på era chanser i tävlingen?

– Vi har lika stora chanser som alla andra, säger de kort och gott.

 

“Lite som att nypa sig i armen”

Vi kommer in på hur gruppen ser på sina chanser att gå hela vägen till Eurovision 2019 i Israel och få uppträda inför 200 miljoner tv-tittare. ”Fantastiskt!” är den första spontana reaktionen.

–  Det är lite som att nypa sig i armen, men det skulle vara jättekul och helt magiskt, och det får man nog känna om man kommer dit, utvecklar de sitt resonemang.

– Men nu är vi här och inte där än, tillägger de.

 

Med det önskar vi Dolly Style lycka till i tävlingen.

 

Notering: Sedan Dolly Style bildades som grupp har medlemmar till och från bytts ut eller hoppat av. Nu när gruppen nu ska äntra Melodifestivalscenen en tredje gång är det bara gruppens “Molly” som varit med en gång tidigare (när de tävlade år 2016).

 


 

Kommentera