Poli Genova representerar Bulgarien i Eurovision 2016

NATIONELLA UTTAGNINGAR. Efter en tids spekulationer är det nu officiellt att Bulgariens nästa Eurovision-representant blir en bekanting i form av Poli Genova!

Poli Genova tävlade senast för Bulgarien 2011 med låten ”Na Inat”, en låt som inte tog sig vidare från semifinalerna. Senast har hon setts som programledare för Junior Eurovision 2015 och efter det har ryktats om en eventuell Eurovisioncomeback vilket nu alltså är dagens sanning. TV-bolaget BNT, som valt ut Poli Genova, har meddelat att Poli Genovas tävlingsbidrag kommer att offentliggöras någon gång i mars, dock senast före den 14:e mars.

Det blir andra gången gillt som BNT tävlar med en artist som redan representerat Bulgarien. Senast det skedde var år 2013 då man skickade duon Elitsa & Stoyan som är den hittills enda akt som lyckats ta sig till final för Bulgariens räkning, nämligen år 2007.

 

 


 

Kommentera