Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

« Säsong 2021

Säsong 2023 »

Panelen består av:

Adrian, Gabriel, Haris, Hollac16, Katja, Lukas, Markus, Robban och Tanja

 

PANELENS 2022. Välkommen till ännu en Eurovision-säsong med oss på ESC-Panelen! Vi ser varmt fram emot att följa alla uttagningar och Melodifestivalen tillsammans med dig, och sedan också all uppladdning inför Eurovision i Italien. I årets säsong är vi nio medlemmar då Gabriel gick med i teamet i januari 2022.

 

Hur ser säsongen ut?

Under vintern kommer vi att följa alla de nationella uttagningar som minst har en final, även om vi såklart kommer att lägga mest fokus på bevakning av Melodifestivalen.

När den nationella säsongen är över börjar uppladdningen inför Eurovision Song Contest 2022 i Plats med våra traditionella topplistor och Inför-guide. Vi kommer såklart att bevaka tävlingen från alla möjliga håll och kanter men det tar vi ju längre fram det närmar sig.

 

Kontakta oss gärna

Har du frågor, funderingar, tips, nyhetsförslag eller synpunkter så tveka inte att höra av dig till oss!

Du hittar oss även i våra sociala medier på Facebook, Instagram och Twitter. Det går såklart även bra att mejla till oss, vår e-postadress är info@escpanelen.se

 


« 2021 | 2023 »


 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Uttagningskalendern

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen