Panelens historia – 2019


Foto: ESC-Panelen.

 

Panelen består av:

Adrian, Haris, Hollac16, Lukas, Markus & Robban

 

PANELENS 2019. I år är glädjens år – för vi firar vårt 10 års-jubileum! I januari 2009 syntes ESC-Panelen för första gången och nu tio år senare är vi lika peppade på att dela med oss av nyheter, kommentarer och projekt för er! Och framförallt är vi nyfikna inför vad som stundar i Tel Aviv i maj!

Men vi börjar nu under vintern med att bevaka och kommentera i stort sett alla de nationella uttagningar som minst har final, även om vi såklart lägger mest fokus på bevakning av Melodifestivalen. När alla uttagningar är över kommer vi att ladda upp inför Eurovision Song Contest 2019 i Israel med våra traditionella topplistor och Inför-guider.

På resans väg kommer en del nyheter att dyka upp, men vi tar dem vartefter säsongen kommer så blir det roligare så 🙂

 

Hör gärna av dig med tips och synpunkter!

Vi arbetar ständigt med att förbättra för er läsare och vi hoppas att ni gillar det ni ser och läser om. Har du frågor, funderingar, tips, nyhetsförslag eller synpunkter så tveka inte att höra av dig till oss.

I sociala medier hittar du oss på Facebook och Twitter. Det går såklart även bra att mejla till oss, vår adress är info@escpanelen.se

 

Varmt välkommen till en ny säsong med oss på ESC-Panelen!

/Adrian, Haris, Hollac16, Lukas, Markus & Robban

 


« 2018 | 2020 »


 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Eurovision 2019

Inför Finalen

Panelens topplista

Repetitionsbloggen

Nyheter


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen