Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

« Säsong 2012

Säsong 2014 »

Panelen bestod av:

Erik, Felix, Haris & Robban.

 

PANELENS 2013. Efter ett år valde vår tidigare skribent Felix att komma tillbaka till panelen igen, men panelen var inte så motiverade att skriva vilket gjorde att vi efter Eurovision Song Contest 2013:s slut tog en paus som varade året ut.

Eurovision hölls på hemmaplan efter Loreens fantastiska seger i Baku. Som vanligt följde panelen de flesta nationella uttagningarna under säsongen 2013, med vissa undantag. Såklart följde vi även Melodifestivalen med topplistor och kommentarer för respektive program. Inför Eurovisionen gjorde vi våra veckovisa topplistor samt land-för-land-presentationer, vilket pågick under perioden mars-maj. Vi tippade även semifinalernas och finalens utgång.

Under Eurovision i Malmö hade vår skribent Robban förmånen att för första gången någonsin vara med om Eurovision Song Contest på plats. På plats i Malmö hann Robban vara med om bland annat invigningsfesten på Röda mattan samt se bägge semifinalerna och finalen i Malmö Arena. Så här skriver han om sin upplevelse:

“Ett av mina absolut bästa händelser i mitt liv faktiskt. Hade en underbar vecka i Malmö, men hann dessvärre inte liveblogga så mycket som jag hade hoppats på. En liverapportering som jag är nöjd med är från invigningsfesten med red carpet-show. Där lyckades jag få till några bra bilder åtminstone.”

Motivationen för oss alla var hyfsat, men vi kände att vi behövde ha in någon mer driven skribent för att lyckas hålla skutan vid liv och det skulle vi så småningom också få, även om det skulle dröja flera månader. Efter Eurovision i Malmö var slut tog vi nämligen en paus, som varade under resterande månader av år 2013.

 


« 2012 | 2014 »


 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen