Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

« Armenien NF 2020

Armenien NF 2022 »


ARMENIENS UTTAGNING. TV-bolaget ARMTV bekräftade under hösten 2020 Armeniens deltagande i Eurovision 2021, men i början av mars 2021 kom de istället med beskedet att de inte längre avser att delta i Eurovision 2021.

Anledningen ska vara den senaste tidens oroligheter i landet efter höstens händelser med grannlandet Azerbajdzjan i kombination med att det är kort om tid att ta fram en representant. Det är andra gången som Armenien hoppar av, senast var i mars 2012 då de inte kunde delta då Azerbajdzjan stod värd.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen