« Ryssland NF 2019

Ryssland NF 2021 »


RYSSLANDS UTTAGNING. TV-bolaget Channel One/C1R valde artist och bidrag internt. Valet föll på musikgruppen Little Big som presenterades som representant den 2:a mars.

 

Vilka är Little Big?

Gruppen Little Big består av de fyra medlemmarna Ilya Prusikin, Sonya Tayurskaya, Anton Lissov och Sergey Makarov, och de kommer från Sankt Petersburg. Enligt Eurovision.tv beskriver sig gruppen som blandning av lite allt möjligt inom punk-pop-rave-musik. Vilket bidrag de får med sig till Eurovision i Rotterdam är däremot inte officiellt än, men med tanke på denna beskrivning kan det bli något som vi troligen inte sett förut i tävlingen.

Innan de hamnade i det här sammanhanget har de gjort sig välkända på hemmaplan och även internationellt. Deras mest kända hit är låten Skibidi som lyckades komma upp i 23 miljoner tittningar på bara en vecka, och som nu är uppe i över 360 miljoner tittningar. Det är inte dåligt! Nu är det som sagt inte med det bidraget som de ska tävla med, utan vi får återkomma med bidragsbeskedet inom en relativt snar framtid.

Bidraget är inte presenterat.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen