« San Marino NF 2018

San Marino NF 2020 »


 

SAN MARINOS UTTAGNING. Det sanmarinska TV-bolaget SMRTV återgick till internvalet bara ett år efter att man lanserat sin första nationella uttagning. Den artist som bjöds in var en favorit i repris – men nej, det blev inte ett femte försök Valentina Monetta!

 

Fakta om valet

Det blir alltså en comeback för den turkiska sångaren Serhat i Eurovision för ministaten San Marino! Detta kunde det sanmarinska TV-bolaget SMRTV bekräfta under en presskonferens som hölls måndagen den 21:a januari. Senast han tävlade var i Stockholm 2016 med låten “I Didn’t Know” som inte gick vidare, men denna gång blir det med mer poptoner och dansvänlighet.

Bidragsbeskedet kom under Eurovisions slutspurt då låten “Say Na Na Na” presenterades som Serhats tävlingsbidrag i Eurovision 2019. Låten är gjord av Serhat och Mary Susan Applegate.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen