San Marino i Eurovision Song Contest 2019


« San Marino NF 2018

San Marino NF 2020 »


 

SAN MARINOS UTTAGNING. Det sanmarinska TV-bolaget SMRTV har bekräftat deltagande i Eurovision 2019 i Israel, och bekräftade i slutet av december 2018 att man valt ut artist och bidrag internt. Artisten ska vara av internationell karaktär.

Vilken artist och vilket bidrag som valts ut är däremot inte avslöjat, utan kommer att presenteras “inom ett antal veckor” räknat från årsskiftet 2018/19 samtidigt som man ska arbeta med produktionen av sitt bidrag.

San Marino återvänder alltså inte till det tidigare införda formatet 1in360 utan återgår till internval.

 

Mycket nöje!

/ESC-Panelens skribenter

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen