« San Marino NF 2018

San Marino NF 2020 »


 

SAN MARINOS UTTAGNING. Det sanmarinska TV-bolaget SMRTV återgick till internvalet bara ett år efter att man lanserat sin första nationella uttagning. Den artist som bjöds in var en favorit i repris – men nej, det blev inte ett femte försök Valentina Monetta!

 

Fakta om valet

Det blir alltså en comeback för den turkiska sångaren Serhat i Eurovision för ministaten San Marino! Detta kunde det sanmarinska TV-bolaget SMRTV bekräfta under en presskonferens som hölls måndagen den 21:a januari. Senast han tävlade var i Stockholm 2016 med låten “I Didn’t Know” som inte gick vidare, men denna gång blir det med mer poptoner och dansvänlighet.

Bidragsbeskedet kom under Eurovisions slutspurt då låten “Say Na Na Na” presenterades som Serhats tävlingsbidrag i Eurovision 2019. Låten är gjord av Serhat och Mary Susan Applegate.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen