Österrike i Eurovision Song Contest 2019


« Österrike NF 2018

Österrike NF 2020 »


 

ÖSTERRIKES UTTAGNING. Det österrikiska TV-bolaget ORF har bekräftat deltagande i Eurovision 2019 i Israel. ORF har även bekräftat att man avser att välja artist och bidrag internt.

Vi kommer att följa Österrikes val anno 2019 med stor spänning och när vi vet vilken artist och låt de valt ut kommer vi att ge vårt omdöme kring detta.

Denna artikel kommer att uppdateras kontinuerligt till dess att uttagningen är över och Österrikes representant till Eurovision 2019 i Israel är utsedd.

 

Mycket nöje!

/ESC-Panelens skribenter

 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen