Cypern i Eurovision Song Contest 2019


« Cypern NF 2018

Cypern NF 2020 »


 

CYPERNS UTTAGNING. Det cypriotiska TV-bolaget CyBC har bekräftat deltagande i Eurovision 2019 i Israel, och den 21 december 2018 meddelades artist- och bidragsvalet.

För fjärde året i rad gör Cypern internval, och denna gång föll valet på den grekiska sångerskan Tamta. Låten hon ska framföra heter “Replay” och den är gjord av bland andra svenskgrekiska låtskrivaren Alex Papaconstantinou samt Teddy Sky, Albin Nedler, Victor Svensson och Kristofer Fogelmark.

Låten har i skrivande stund (december 2018) inte släppts i fullständig version.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen