Gilla oss på Facebook!

Gilla oss på Facebook!

 

Kära läsare!

Vi skribenter på ESC-Panelen vill tipsa er om att vi även finns på Facebook. Genom att gilla vår Facebooksida får ni ta del av våra senaste aviseringar direkt till ert Facebook-flöde. Således blir det enklare att hålla koll på senaste nytt från ESC-världen – vilket är våra nyheter och projekt här på hemsidan.

Det är enkelt att gilla vår sida – klicka bara på “Gilla sida”-knappen här ovanför!

Vi skulle även bli jätteglada om ni vill bjuda in era vänner och bekanta att gilla vår Facebooksida.

 

Varför ska jag gilla ESC-Panelen på Facebook?

Vi på ESC-Panelen skriver om senaste nytt från Eurovision Song Contest-världen året om, således inte bara under högsäsongsperioden utan även under förberedelsefasen. Är du ett fans till tävlingen och till de nationella uttagningarna, som t.ex. Melodifestivalen, så får du alltså kontinuerliga nyhetsuppdateringar väldigt ofta från oss.

Genom att gilla oss på Facebook får du dessutom direkta aviseringar om vad vi skriver om!

 

Vilka är ESC-Panelen?

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest – oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast.

 

Vänliga hälsningar

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 

ESC-Panelen