Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

« Inför ESC Storbritannien 2010

Inför ESC Storbritannien 2012 »


INFÖR EUROVISION. Vi tycker till om Storbritanniens artist och bidrag som deltog i Eurovision Song Contest 2011. Storbritannien var direktkvalificerad till finalen där de hade startnummer 14 av 25.

 

Musikvideo

Så här såg Storbritanniens musikvideo ut inför tävlingen:

 

Panelen tycker till!Pojkbandet Blue levererar pojkbandspop med stil och kan ge Storbritannien sin bästa placering på länge. Härligt!Storbritannien har en intressant Eurovision-historia. Om man sätter ihop alla poäng genom åren, så är dem det landet som tagit mest poäng. Men sedan millennieskiftet har man haft riktiga problem i tävlingen. Endast 2002 och 2009 lyckades man sluta i toppen, annars har det varit i botten hela tiden. Men nu vill man göra en förändring på det och skickar därför Blue, som ska ge landet en topplacering igen.Storbritannien skickar en riktigt bra låt och killarna kan framföra den live helt utan problem, jag tror att Storbritannien kan vara en av vinnarkandidaterna. Jag hoppas att det går bra för killarna på lördag och att Europa gillar låten lika mycket som jag gör.I år skickar britterna ett rutinerat och välkänt pojkband i Blue och deras låt ”I Can” är väldigt mycket 90-tal och pojkbandspop, där refrängen sätter sig som klister. Det blir topplacering när man skickar en sån här proffsig grupp och låt.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen