Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

« Inför ESC Spanien 2010

Inför ESC Spanien 2012 »


INFÖR EUROVISION. Vi tycker till om Spaniens artist och bidrag som deltog i Eurovision Song Contest 2011. Spanien var direktkvalificerad till finalen där de hade startnummer 22 av 25.

 

Musikvideo

Så här såg Spaniens musikvideo ut inför tävlingen:

 

Panelen tycker till!Man borde inte tycka om det men det här får igång mej totalt. Är Eurovision-charmigt och Lucía Pérez strålar! Är inte alls likt de moderna och snygga latino-poplåtar vi är vana att få levererade från Spanien, men vad gör det när man ändå får lust att svänga sina lurviga?Jag har aldrig fastnat för de spanska bidragen genom åren. Det är något med dem som gör att jag inte går igång på det. Men visst, de har genom åren haft en del bra bidrag. Inför årets bidrag är jag likgiltig som alltid när det gäller Spanien.Ingen kommentar!Spanska rytmer som får mig att känna glädje och vilja dansa på ett stort dansgolv fullt med glada färgglada människor. Det här är solsemester, charter och massa sangria, men absolut ingen Shakira. Sångmässigt är det här rent bedrövligt. Jag tror på bottenplacering i den stora finalen, men jag älskar det här bidraget.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen