Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

« Inför ESC Slovenien 2010

Inför ESC Slovenien 2012 »


INFÖR EUROVISION. Vi presenterar Sloveniens artist och bidrag som deltog i Eurovision Song Contest 2011. Slovenien hade startnummer 13 av 19 i semifinal 2 och sedan startnummer 20 av 25 i finalen.

Först ger vi en faktaöverblick om Sloveniens representant det här året. Därefter följer våra personliga åsikter om vad vi tyckte om denna akt inför tävlingen ägde rum i Dïsseldorf i maj 2011.

 

Vem tävlade för Slovenien 2011?

Maja föddes 1992 i Maribor, Slovenien. Under sin barndom gick hon på en engelsk teaterskola där hon lärde sig sjunga, dansa och spela intrument. 2010 kom hon tvåa i en slovensk talanjakt. Det gjorde henne känd över hela landet.

Så här såg Sloveniens musikvideo ut inför tävlingen:

 

Panelen tycker till!Ingen kommentar!Det har bara hänt en gång att jag verkligen gillat Sloveniens bidrag, och det var år 2007. Annars har det varit rätt torrt. Maja Keuc är sjukt snygg och sjunger riktigt bra, men tyvärr tycker jag att låten är alldeles för platt för att konkurera på något sätt.Maja är en otroligt bra sångerska, det sorgligare är att hon fått en sådan tråkig låt. Jag hoppas Maja kommer tillbaka något annat år med en bättre låt för den låten hon tävlar med i år är tråkig och lyckas inte sticka ut ut mängden.Som helhet en helt okej låt, men annars ganska blekt och man blir lätt uttråkad. Hoppas på ett dramatiskt framträdande med kraft när det väl gäller.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen