Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

« Inför ESC Bulgarien 2010

Inför ESC Bulgarien 2012 »


INFÖR EUROVISION. Vi presenterar Bulgariens artist och bidrag som deltog i Eurovision Song Contest 2011. Bulgarien hade startnummer 10 av 19 i semifinal 2. De gick inte vidare till finalen.

Först ger vi en faktaöverblick om Bulgariens representant det här året. Därefter följer våra personliga åsikter om vad vi tyckte om denna akt inför tävlingen ägde rum i Dïsseldorf i maj 2011.

 

Vem tävlade för Bulgarien 2011?

Poli Genova föddes 1987 i Sofia, Bulgarien. Hon har sjungit sedan hon var fyra år gammal. Medan hon pluggade engelska stötte hon på en sångcoach som utvecklade hennes röst. Trotts att hon sjungit så länge har hennes debutalbum uteblivit. Det väntas släppas i samband med Eurovision Song Contest.

Så här såg Bulgariens musikvideo ut inför tävlingen:

 

Panelen tycker till!Hmmm… Ett knepigt land i Eurovision-sammanhang. Inte heller i år har man lyckats pricka rätt tyvär. Är varken eller, ett inte-bidrag som få kommer rösta på.Bulgarien har sedan debuten inte gjort något direkt intryck på mig. Det känns mer som att de är med bara för att alla andra är med, inte för att de kan vinna tävlingen.Oj, oj, en tjej som står och gnäller på scengolvet? Om Bulgarien tror att det är det som är de hemliga recepten för en vinst behöver dem studera Eurovison Song Contest historian lite noggrannare!Det här känns som motsvarigheten till Bulgariens Robyn. Jag tycker inte den här låten är särskilt bra. Visst är det fart och energi i låten, men inget som tilltalar mig ett dugg. Det gick inte bra för Bulgarien i fjol, och det lär inte göra det i år heller.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »