Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Melodifestivalen 2021: Lär känna WAHL feat. SAMI

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: Jonathan Perlmann, Universal Music/SVT (hämtad från media.melodifestivalen.se)

MELODIFESTIVALEN 2021. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om duon WAHL feat. SAMI som kommer att tävla med bidraget “90-talet”, som de båda har varit med och gjort tillsammans med Josefin Glenmark, Jesper Welander och Andreas Larsson.

 

Bakgrundsfakta


Artisten Sami Rekik var tidigare en del av duon Medina som han hade tillsammans med Ali Jammali. Medina spelade ihop fram till sommaren 2018 då de valde att lägga ned gruppen för att satsa på annat. I Samis fall har det blivit bland annat andra artistsamarbeten och det som är mest aktuellt just nu är med Christopher Wahlberg, eller WAHL som han kallar sig då de ska tävla tillsammans i Melodifestivalen 2021. WAHL har syns annars till i Södrasidan som är en hiphopduo med WAHL och Daniel “Jutte” Jutterström som har den gemensamma nämnaren att de kommer från södra Stockholm.

I Melodifestivalen 2021 kommer WAHL att tävla ihop med SAMI med en låt som nog bjuder in till en hel del nostalgi för en hel generation: 90-talet! Vad de bjuder på för framträdande på scenen vet vi inte men det blir en låt med två mycket etablerade namn inom hiphopvärlden.

Följ gärna dem gärna i sociala medier via Wahls Facebooksida respektive Samis Facebooksida.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen