Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Melodifestivalen 2021: Lär känna startfältet

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2021. Med bara veckor kvar till premiären av Melodifestivalen 2021 börjar vi ta pulsen på årets startfält. Under januari månad bjuder vi därför på artistpresentationer så att du får lära känna startfältet.

I dagsläget så här före tävlingen har vi ingen aning om hur respektive artists tävlingsbidrag låter, vilken scenshow de ska bjuda på eller hur stor/liten chans de har att vinna. Det är sådant vi kommer att följa under pågående tävling. Det vi istället gör är att ge en kortare presentation om respektive artist i startfältet samt vilka som gjort dennes låt.

 

När släpps presentationerna?

Presentationerna släpps två gånger om dagen mellan den 7:e och 20:e januari. Publiceringstid är 10:00 CET respektive 14:00 CET. Vi kommer både länka ut presentationerna här på hemsidan och på vår Facebooksida. Det kan vara värt att tala om att artistpresentationerna släpps i en slumpvis vald ordning.

 

Vi hoppas att du ska få en härlig insikt i årets startfält!

/ESC-Panelen

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen